Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Η διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. έχει χτυπήσει κόκκινο! Ανίκανος πλέον ο Χρυσοχοΐδης και η "παρέα των στρατηγών" της αυλής του να βάλουν φρένο. Χάθηκαν άλλοι 6 ασύρματοι από το Α.Τ. Ομονοίας... σε απροσδιόριστο χρόνο!


Του Άρη Σπίνου edolio5

Κάθε μέρα γίνετε όλο και πιο έντονο το συναίσθημα ανασφάλειας για τους πολίτες. Είναι πλέον γεγονός ότι οι εγκληματίες συνεργάζονται άριστα με τους διώκτες τους.  Οι ασύρματοι «εξαφανίστηκαν» από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας με υπόνοιες ότι κατέληξαν κι αυτοί σε χέρια κακοποιών.

Νέος εσωτερικός έλεγχος ανέδειξε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, έξι 
ψηφιακοί φορητοί πομποδέκτες που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας έχουν χαθεί.

Ειδικότερα, η αλλαγή διαχειριστή τον Νοέμβριο του 2020 «αποκάλυψε» ότι κατά την παράδοση οπλισμού, χρημάτων και υλικών, λείπουν έξι ασύρματοι.

Τότε, ενημερώθηκε ο διοικητής του τμήματος, ωστόσο δεν έγινε καμία ενέργεια, όπως συνέβη και όταν έγινε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο του 2021.

Η απώλεια των έξι ασυρμάτων δηλώθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν και σημειώθηκε έφοδος των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε ποιος είναι ο «παραλήπτης» τους, αλλά ούτε σε ποια χρονική στιγμή εξαφανίσθηκαν από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες για την αστυνόμευση της Αθήνας. Να θυμίσουμε ότι το τμήμα της ομονοίας ήταν πρώτο στην λίστα των επίορκων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει η έκθεση της Ε.Υ.Π. για το οποίο είχαν προτιμήσει ποιος θα είναι διοικητής για να τους κάνει τις "δουλειές" τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες