Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Παράταση στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛΛ....


...λόγω της μεγάλης συμμετοχής...
 
Η μαζική προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για την ανάδειξη νέου πρoέδρου στο Κίνημα Αλλαγής έφεραν παράταση μιας ώρας στη διαδικασία...

Έτσι οι πολίτες που θέλουν να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 20:00.

Ήδη η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τη συμμετοχή στη διαδικασία του 2017. Μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα 222.000 πολίτες και 2.000 στο εξωτερικό, σύνολο 224.000, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). 


Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να αγγίξει τις 300 χιλιάδες, ενώ στις εσωκομματικές εκλογές του  2017 είχαν ψηφίσει 212 χιλιάδες άνθρωποι.

Την παράταση της διαδικασίας ζήτησε επίσημα η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ανακοινώθηκε στις 3 το μεσημέρι.

Ακολούθως πηγές απ' το στρατόπεδο του Νίκου Ανδρουλάκη σημείωναν ότι «είναι αυτονόητο ότι, εφόσον χρειαστεί, είμαστε θετικοί στην παράταση της διαδικασίας». «Όσο μεγαλύτερη η συμμετοχή των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών της χώρας, τόσο μεγαλύτερη η δυναμική που θα αναπτύξει η παράταξή μας την επόμενη μέρα», τόνιζαν.

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου μία ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες, εκτός και αν η διαφορά είναι μικρή μεταξύ των δύο ή τριών πρώτων υποψηφίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες