Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τον εκτέλεσαν... πριν τους βρει! Ο Χάρης Κοντογιώργης έψαχνε "συμβολαιογράφο" στα μονοπάτια του υποκόσμου για να εκδικηθεί την δολοφονία του "θείου" του Μιχάλη Καπίρη η "Κεφάλα" που είχε δολοφονηθεί τον προηγούμενο Μάϊο. "Ξέρω ποιοι το έκαναν. Θα μάθετε τα ονόματα τους από τα νεκρόχαρτα." έλεγε στους φίλους του.


Του Άρη Σπίνου εδωλιο5

O 38χρονος πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γαλάτσι ήταν υπαρχηγός του «Κεφάλα» που είχαν δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο τον Μάιο στη Μεταμόρφωση.

Επτά μήνες μετά τη δολοφονία του "θείου" του όπως τον φώναζε, και παλαίμαχου πυγμάχου της ΑΕΚ Μιχάλη Καπίρη, του επονομαζόμενου «Κεφάλα», ο 38χρονος -επίσης πυγμάχος του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου- Χάρης Κοντογιώργης έπεσε νεκρός τη στιγμή που έμπαινε σε ένα γυμναστήριο στα όρια του Γαλατσίου με τη Λαμπρινή, «γαζωμένος» από τέσσερις σφαίρες!

Το νέο αιματηρό επεισόδιο στον σκοτεινό κόσμο των κυκλωμάτων της νύχτας γράφτηκε λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα, μπροστά στα μάτια δεκάδων μαρτύρων, όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν τον «Dirty Harry», όπως τον αποκαλούσαν, και εξαφανίστηκαν.

Ο «Κεφάλας», όπως ήταν γνωστός στα ρινγκ, είχε πέσει σε φονική ενέδρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 15ης Μαΐου έξω από την καντίνα «Γιάννης» στη συμβολή της οδού Ιφιγενείας με τη λεωφόρο Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση.Οι δύο δράστες, που φορούσαν λευκό και μαύρο κράνος, τον πλησίασαν με μοτοσικλέτα, τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο στήθος και στον λαιμό και διέφυγαν.

. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παλαίμαχοι πυγμάχοι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής σε υποθέσεις της «νύχτας». Ο Καπίρης είχε εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών από τη δεκαετία του ’80, στις περιοχές των Αμπελοκήπων και τις παρυφές των βορείων προαστίων της Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Κοντογιώργης είχε σε βάρος του εντάλματα σύλληψης και για αυτό κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα. Ένα βράδυ συνελήφθη αλλά οι αστυνομικοί επειδή υπηρετούσαν στην δίωξη εκβιαστών τον αναγνώρισαν παρά το πλαστό δελτίο που τους έδειξε. Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες ο δολοφονημένος πλέον Boxer αναζητούσε εκτελεστή προκειμένου να εκδικηθεί για την δολοφονία του Μιχάλη Καπίρη. "Ξέρω ποιοι το έκαναν. Θα μάθετε τα ονόματα τους από τα νεκρόχαρτα" έλεγε σε συνομιλητές του. Από ότι φαίνεται όμως τον πρόλαβαν αυτοί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες