Μητροπολίτης «καρφώνει» γαλάζιο βουλευτή στον Μητσοτάκη! «Πήγε σε μοναστήρι με αντιεμβολιαστές μοναχούς»

«Ο βουλευτής Ζακύνθου μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη» λέει ο Μητροπολίτης Ζακύνθου για τον «γαλάζιο» βουλευτή που... διαφήμισε και στο Facebook την επίσκεψή του.

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο Μητροπολίτης Ζάκυνθου, Διονύσιος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το ότι ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Ακτύπης πήγε σε μοναστήρια με αντιεμβολιαστές μοναχούς (!) συμμετείχε σε λειτουργία και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Ο Μητροπολίτης αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως η
Εκκλησία έχει αποκλείσει τα συγκεκριμένα μοναστήρια, επειδή έχουν αρνητές μοναχούς.Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για το βουλευτή «μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».
💫Με
την αρχή του νέου έτους ξεκίνησαν και οι φετινές επισκέψεις από την
Ιερά Μόνη Παναγίας Σπηλιώτισσας στις Ορθονιές και την Ιερά Μονή Αγίου
Γεωργίου Κρημνών!
🌟Χρόνια πολλά σε όλους!




Comment | 1 |
eretikos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου