Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Πληροφορίες για σφοδρές μάχες στην ανατολική Ουκρανία

newsbreak

Επίσκεψη – αστραπή του αμερικανού πρέσβη στο ρωσικό ΥΠΕΞ!

Οι σκηνές με το βομβαρδισμένο νηπιαγωγείο στο Ντόνετσκ έχουν συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη που πλέον πιέζει τον Πούτιν να αναλάβει δράση και να απελευθερώσει τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας που έχουν κηρύξει την αυτονομία τους.

Σε όλο αυτό το κλίμα, μαζί με τις πληροφορίες για 160 βλήματα όλμων που έχουν πέσει στην περιοχή από τις πρωινές ώρες, έρχεται και το βίντεο που φέρεται να αποτυπώνει πυροβολισμούς εντός του

Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με την περιγραφή του video, διεξάγεται μια μάχη με πυροβολισμούς στα περίχωρα του Ντόνετσκ κοντά στο ορυχείο Trudovskaya. Οι συγκεκριμένη ισχυρισμοί πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δείτε το βίντεο.

Επίσκεψη – αστραπή του αμερικανού πρέσβη στο ρωσικό υπουργείο εξωτερικών!

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία Τζον Σάλιβαν έφτασε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό αναφέρει το RIA Novosti.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Sullivan έφυγε από το κτίριο του Ρωσικού υπουργείου εξωτερικών χωρίς κανένα σχόλιο. Όπως σημειώνεται, έμεινε στο κτίριο για περίπου 15 λεπτά.

Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα θα διαβιβάσει την απάντησή της σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας σήμερα, 17 Φεβρουαρίου. Ο υπουργός σημείωσε ότι η ανάλυση της αμερικανικής επιστολής για το θέμα αυτό πλησιάζει στο τέλος της. Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, η ρωσική απάντηση θα δημοσιοποιηθεί.

Αργότερα, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο είπε ότι η απάντηση της Ρωσίας στις εγγυήσεις ασφαλείας δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Τόνισε ότι το έγγραφο δεν θα σταλεί σήμερα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες