Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αύξηση των εμπορικών συναλλαγών της Ινδίας με τη Ρωσία βλέπει ο ινδός πρέσβης στη Μόσχα

192633377Ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας θα πρέπει να αυξηθεί, τονίζει σε συνέντευξή του στην Φωνή Της Ρωσίας ο ινδός πρέσβης στη Μόσχα. Ο Π.Σ. Ράγκαβαν επισημαίνει πως οι εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών πρέπει να διευρυνθούν και αυτή είναι η επιθυμία της Ινδίας.

Σύμφωνα με τον ινδό πρέσβη, υπάρχουν τομείς στους οποίους ήδη το διμερές εμπόριο ανθεί, όπως ο αμυντικός, ο φαρμακευτικός αλλά και ο τομέας αγαθών όπως το ινδικό τσάι. Οι δύο χώρες εστιάζουν πλέον και σε συνεργασία στον τομέα μηχανικής, κατασκευών και τεχνολογίας.
«Προσπαθούμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες συνεργασίας σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες για έργα υποδομών. Οπως έχει πει ο πρωθυπουργός μας, η Ινδία κάνει άνοιγμα σε ξένους επιχειρηματίες και ξένες βιομηχανίες προσφέροντας φνητότερες και συμφέρουσες υποδομές και ενισχύοντας τις εμπορικές σχέσεις με χώρες όπως η Ρωσία», τονίζει στη συνέντευξή του ο ινδός πρέσβης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Φωνής Της Ρωσίας, ο ετήσιος όγκος των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της Ρωσίας και της Ινδίας εκτιμάται σε μόλις 10 δισεκατομμύρια δολάρια.
(rbth)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες