Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμός στη Βουλή με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη

ED8A6C1EEC5CB123ABEFABA5676DBB77Μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αποτελεί και επίσημα από σήμερα η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, η οποία ορκίστηκε στο Κοινοβούλιο προκαλώντας αίσθηση με την εμφάνισή της. Με λευκό μπλουζάκι, που αναδείκνυε το μπούστο της, η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης της στην ελληνική Βουλή τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εκρηκτική της παρουσία.

«Ωχ Παναγία μου» ακούστηκε να λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ πήγαινε να ορκιστεί.
Η βουλευτής της ΝΔ από τη Χίο είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου.
Ήταν δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012, ενώ είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών «Mastic Spa».
Η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και από το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στη Βουλή λαμβάνοντας μόλις 293 ψήφους, καταγράφοντας ίσως ιστορικό χαμηλό στα κοινοβουλευτικά χρονικά.
Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ
Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1964 στη Χίο και είναι παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Σόδη φαρμακοποιό - επιχειρηματία και γιο του παλιού βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Σόδη.
Σπούδασε αισθητικός στη Θεσσαλονίκη και από εκεί μεταπήδησε στην Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών. Συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Παρίσι με αντικείμενο την αισθητική και την κοσμετολογία. Το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε το τμήμα εκπαίδευσης Αισθητικών της Γαλλικής εταιρίας Rene Guinot. Το 1992 αποφάσισε να γυρίσει στη Χίο προκειμένου να «στήσει» την δική της δουλειά. Το ινστιτούτο Αισθητικής «έπιασε» και το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, ένα υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser. Το γεγονός ότι οι θεραπείες είχαν ως βάση καλλυντικά από μαστίχα κέντρισε το πανελλήνιο ενδιαφέρον και άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της εταιρίας.
Η ίδια όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν «τρελαίνεται» για μια παρτίδα τάβλι και για μια μερίδα ντολμαδάκια.
(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες