Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Μύλος» με Λαζαρίδη – Χαρδούβελη μπροστά στα μάτια της Τρόικας



κλκ Η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη «άναψε φωτιές» στη συνάντηση με την Τρόικα.
Πριν από μερικά 24ωρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Οικονομικών, του ζήτησε να μετέχει και εκπρόσωπος του κόμματός του στις διαπραγματεύσεις, όπως συνέβη και στο Παρίσι.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης αρνήθηκε τονίζοντας πως στις διαπραγματεύσεις δεν μπορεί να είναι παρόντες εκπρόσωποι των κομμάτων, και πως το Παρίσι ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση.
Ωστόσο, στη σημερινή συνάντηση με την Τρόικα εμφανίσθηκε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, μήπως και συζητηθεί θέμα για το χρέος – όπως λένε πηγές από το υπουργείο Οικονομικών – άλλωστε τον Πρωθυπουργό εκπροσωπεί στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα ο Σταύρος Παπασταύρου, σημείωναν οι ίδιες πηγές.
Ο Γκίκας Χαρδούβελης εξεπλάγη, σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε εκ νέου με τον Βενιζέλο, αναφέροντας την παρουσία του Λαζαρίδη στη συνάντηση. Ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε αυτή την κίνηση, προφανώς για να μην το πληροφορηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από αλλού και δημιουργηθεί θέμα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.
Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών τόνιζαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος αναχώρησε κανονικά από το υπουργείο μαζί με τον Παπασταύρου.
Ωστόσο, στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό σημείωναν με νόημα ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίζης μετείχε σε όλες τις διαπραγματεύσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε ενόχληση στο Μαξίμου από τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις Χαρδούβελη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πάρα πολλά, έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Σας επισημαίνω ότι ισχύει η πληροφόρηση που βγαίνει από το υπουργείο Οικονομικών και από εμένα».
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες