Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Άγγελοι της Victoria's Secret τα έβγαλαν όλα. Ακόμα και τα φτερά.

Το πιο «γυμνό» βιβλίο της χρονιάς
Το πιο «γυμνό» βιβλίο της χρονιάς

Το πιο «γυμνό» βιβλίο της χρονιάς



Είναι η μεγάλη στιγμή, που μια από τις πιο κρυφές μας επιθυμίες γίνεται πραγματικότητα. Αν και κοιτούσαμε ανέκαθεν τις φωτογραφίες των «Αγγέλων» της Victoria's Secret, είχαμε πάντα ένα παράπονο: δεν ήταν ποτέ όσο γυμνές θα θέλαμε.

Adriana Lima
Ο φωτογράφος Russell James κατάφερε για χάρη του βιβλίου του, «Angels», να πείσει τα διασημότερα και ομορφότερα μοντέλα της υφηλίου να φωτογραφηθούν χωρίς το παραμικρό νήμα ρούχου πάνω τους. Κορίτσια όπως η Candice Swanepoel, η Behati Prinsloo και η Adriana Lima, αποφάσισαν να ποζάρουν γυμνές για τον διάσημο φωτογράφο, ο οποίος είναι γνωστός για τα αισθησιακά shootings του. Στο βιβλίο φιλοξενούνται επίσης και αρκετά πορτρέτα διάσημων ανδρών που «συνοδεύουν» τους Αγγέλους, όπως ο Ben Stiller και ο Hugh Jackman.
Martha Hunt.
Doutzen Kroes
«Τα τελευταία 20 χρόνια είχα την τύχη να φωτογραφήσω μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Ευχαριστώ τα μοντέλα της Victoria's Secret για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν» δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Russell James.
Behati Prinsloo
Το βιβλίο του φωτογράφου περιέχει 304 σελίδες με φωτογραφήσεις των μοντέλων της Victoria's Secret. Κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου, με το Amazon να το προσφέρει ήδη σε τιμή των 139 δολαρίων για όσους το παραγγείλουν.​
Mε μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, φαίνεται πως αξίζει τα λεφτά του.askmen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες