Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν το Ντονέτσκ από το "Smerch"

 
Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν το Ντονέτσκ από το "Smerch"
Οι ουκρανικές δυνάμεις πάλι χτύπησαν το Ντονέτσκ από το πολύ δυνατό σύστημα πολλαπλών εκτοξεύσεων «Smerch». Υπό τα πυρά βρέθηκε η περιοχή Κϊεβσκι. Σκοτώθηκαν οκτώ άτομα, δύο τραυματίστηκαν, μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός "Ρωσία 24".

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, ένα από τα βλήματα έπεσε στο αστικό λεωφορείο, Τώρα στον τόπο εργάζονται οι διασώστες και οι πυροσβέστες.

Το σύστημα "Smerch" χρησιμοποιεί τα πυρομαχικά διασποράς και η χρήση τους οδηγεί σε μεγάλη έκταση χτυπήματος και διευρυμένες καταστροφές. Για τη χρήση του "Smerch" οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης για πρώτη φορά ανέφεραν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε βομβάρδισαν την περιοχή Πετρόβσκι, με ένα μόνο χτύπημα καταστράφηκαν πάνω από είκοσι κατοικίες. Όμως τόε δεν υπήρχαν θύματα, οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί εγκαίρως.

Σήμερα, την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ επίσης βομβαρδίστηκε ένα από τα σχολεία. Όπως είπε ο Υπουργός Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Ίγκορ Καστένκο, στο σχολικό ίδρυμα έπεσε το βλήμα που εκτόξευσαν από τις θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων.

Κατά τους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν δύο άτομα και τραυματίστηκαν τρία, Είναι οι άμαχοι ντόπιοι κάτοικοι που τη στιγμή του βομβαρδισμού βρέθηκαν δίπλα στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες