Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Σκάνδαλο Ζερβίνιο με μυστηριώδη καλλονή (photo)

  Onsports
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Ζερβίνιο μετά την απόπειρα να περάσει «λαθραία» μία πανέμορφη κοπέλα στους επιβάτες του αεροσκάφους με το οποίο επέστρεψε στη Ρώμη έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο επιθετικός της Ρόμα αφού ολοκλήρωσε την  περασμένη Τετάρτη τις υποχρεώσεις του με τους «ελέφαντες» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής  με την επεισοδιακή πρόκριση τους στην τελική φάση μετά το πολύκροτο ματς με το Καμερούν βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Αμπιτζάν για να πάρει το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην Ιταλία.
ger copy
Όμως πέραν του ιδίου και των αποσκευών του ο πρώην άσος της Άρσεναλ ήθελε μαζί του να πάρει και ... μία πανέμορφη κοπέλα που δεν είχε εισιτήριο και  δωροδόκησε για το σκοπό αυτό τέσσερις υπαλλήλους του αεροδρομίου αλλά όταν στη συνέχεια πήγε να συζητήσει το θέμα και με τον κυβερνήτη του αεροπλάνου τότε η «επιχείρηση» του  είχε ατυχές τέλος και η ξανθοβαμμένη κοπέλα έμεινε εκτός πτήσης.
Το καρέ των δωροδοκηθέντων απολύθηκε και ο Ζερβίνιο πλέον έχει έναν σοβαρό εξωαγωνιστικό πονοκέφαλο γιατί είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν σε βάρος του και νομικές κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες