Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΨΟΝΙ στην Ναυτικών Δοκίμων: Θα χάσουν τη χρονιά τους τέσσερις Ναυτικοί Δόκιμοι

Image

μΙα μικρή ομάδα τρίων ,το πολύ τεσσάρων τριτοετών Ναυτικών Δοκίμων θεωρείται υπεύθυνη για τα άνευ ορίου καψόνια που υπέστησαν προωτοετείς συνάδελφοί τους,με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να υποβάλλει την παραίτησή του.


Η ηγεσία του ΓΕΝ αλλά και ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης είναι έξαλλοι με το συμβάν σε μια Σχολή ,που πάντα ξεχώριζε σε θέματα σεβασμού των σπουδαστών της. Όχι ότι δεν γίνονταν τα “παραδοσιακά καψόνια στρατικοποίησης” των “νέων”,αλλά αυτά ήταν τα κλασσικά “τεχνάσματα” που όλοι οι αξιωματικοί του ΠΝ θυμούνται μάλλον με “νοσταλγία”! Όχι επειδή πέρναγαν καλά όταν έπρεπε να τα υποστούν,αλλά επειδή αυτές οι “ελεγχόμενες προκλήσεις” που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, είναι πια συνδεδεμένες με τις αναμνήσεις της νιότης τους.

Αυτή τη φορά όμως όπως προκύπτει από τις πληροφορίες τα όρια ξεπεράστηκαν κατά πολύ!

Στην ηγεσία του ΓΕΝ ακούστηκαν απόψεις για αποβολή των υπευθύνων αλλά τελικά επικράτησαν οι -ας πούμε πιο ψύχραιμες απόψεις- που λένε ότι εφόσον αποδειχτούν ένοχοι θα “μηδενιστούν” σ΄ ότι αφορά τα στρατιωτικά τους προσόντα και θα χάσουν τη χρονιά τους. Βαρύς ο πέλεκυς όπως και το καψόνι που έκαναν.

Η φωτογραφία από "καψόνι" made in USA!onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες