Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Παππάς: Το νομικό καθεστώς των καναλιών είναι στον αέρα...

 Τίμημα για όσους εκπέμπουν μέχρι να βγει η απόφαση του ΕΣΡ...
O Νίκος Παππάς αποκάλυψε στο "Ακραίως", πως, θα υπάρχει ένα προσωρινό τίμημα για τους καναλάρχες μέχρι να βγει η απόφαση για το ΕΣΡ. 
Οπως...
είπε στον Τάκη Χατζή:

Μπήκε ένα προσωρινό φρένο και είναι κρίμα. Ομως έχουν γίνει πολλά βήματα ότι πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς πλέον. Περιμένουμε να δούμε την απόφαση και θα τοποθετηθούμε. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει πανελλαδική εμβέλεια χωρίς τίμημα. Περιμένουμε την απόφαση και να συζητήσουμε το πως θα καλυφθεί το ενδιάμεσο διάστημα. Δεν λέμε ότι δεν θα υπάρχει τίμημα για το μεσοδιάστημα μέχρι να τεκμηριωθεί η αδειοδότηση. 

Kαι πρόσθεσε: ''τίμημα για την πανελλαδική εμβέλεια δεν υπήρξε. Για το μεσοδιάστημα θα υπάρξει ένα τίμημα για τους σταθμούς. Πολύ σύντομα θα υπάρξει απόφαση για αυτό. Θα χρειαστεί αντικειμενικά ένα χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση''.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ''όλες οι ιδιοκτησίες αποδέχθηκαν ότι πρέπει να υπάρχει καταβολή τιμήματος. Εφόσον δεν το έχει πει, η συζήτηση ξεκινά από μια καλή βάση'' . 
Σε σχέση με τους καναλάρχες που τελικά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τους σταθμούς, τόνισε ότι ''θα τους επιστραφούν τα χρήματα και θα γίνουν τα προβλεπόμενα''.

Υπογράμμισε, επίσης ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς το νομικό καθεστώς των καναλιών είναι στον αέρα''.

Όπως εκτίμησε:

Δυστυχώς για το δημόσιο συμφέρον μπήκε φρένο στην πρώτη διαδικασία αδειδότησης στα τελευταία 27 χρόνια.

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες