Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ιταλίδα Ηθοποιός-τούμπανο κάνει ΔΩΡΕΑΝ στομ@τικό σεξ σε όσους ψήφισαν

Ιταλίδα Ηθοποιός-τούμπανο κάνει ΔΩΡΕΑΝ στομ@τικό σεξ σε όσους ψήφισαν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα[photos]

Μια Ιταλίδα ηθοποιός, η οποία είχε υποσχεθεί… live sex show σε όποιον ψηφίσει «ΟΧΙ» στο Ιταλικό δημοψήφισμα, κράτησε τον λόγο της και αφού επικράτησε το «ΝΟ» στο ερώτημα του Ματέο Ρέντσι, άρχισε ήδη να κάνει πράξη όλα όσα είχε τάξει στους Ιταλούς, πριν παραιτηθεί ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας της!


Η 27χρονη ζουμερή Πάολα Σαουλίνο (Paola Saulino) ξεκίνησε καυτό tour σε 10 πόλεις της Ιταλίας, ώστε να…. ικανοποιήσει τους άντρες που ψήφισαν ΟΧΙ,  ενώ φρόντισε να δημοσιεύσει τις στάσεις που θα κάνει μέσω Instagram, ώστε να μην μείνει αρσενικό χωρίς το δωράκι του!
Στην άκρως συμβολική αφίσα της περιοδείας, η ηθοποιός πόζαρε με ένα γλειφιτζούρι στο στόμα, θέλοντας να δώσει μια γεύση στους θαυμαστές της για την εμπειρία που θα ζήσουν, όταν τους κάνει το στοματικό σεξ που τους είχε υποσχεθεί!

Η ερωτική περιοδεία της ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει η Daily Mail! Πρώτη στάση ήταν η ρομαντική Ρώμη, ενώ δύο μέρες μετά η Πάολα τα πέταξε όλα έξω σε θαυμαστές της στην Φλορεντία. Σήμερα Τετάρτη, το καυτό κορίτσι σταμάτησε για στριπτίζ στην Μπολόνια, ενώ αύριο Παρασκευή και 13 η Πάολα θα τα δώσει όλα στο Μιλάνο!




Όσο ταξιδεύει στην Ιταλία, βάζει και βγάζει ρούχα και εσώρουχα, μοιράζεται με τους Followers της στο Instagram την κούραση αλλά και την ευχαρίστηση της για το έργο που επιτελεί!
Η Πάολα Σαουλίνο, η οποία εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με το μόντελινγκ, μοιράζει τη ζωή της σε Μιλάνο και Λος Άντζελες, είναι περιζήτητη στα social media και λατρεύει να φωτογραφίζεται, έχοντας πάντα κάτι στο στόμα της!







star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες