Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Ο Καμμένος ενημέρωσε τον γ.γ. του ΝΑΤΟ...

Ο Καμμένος ενημέρωσε τον γ.γ. του ΝΑΤΟ για την τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι...για την τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι...

Στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ μετέφερε την τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι, ο...
Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Σύνοδο συζητήθηκαν θέματα της Ευρωπαϊκής Άμυνας, της ενίσχυσης της Ευρωπαϊκής Αμυντικής Βιομηχανίας καθώς και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΝΑΤΟ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε την ανάγκη όπως επισπευσθεί η περαιτέρω ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Άμυνας ώστε να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη δραστηριότητα της τρομοκρατικής δράσης και των λοιπών απειλών κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

kltklma1 
Υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού των ευρωπαϊκών συνόρων και της αντιμετώπισης των απειλών που απευθύνονται στρατιωτικά και λεκτικά από σύμμαχο χώρα κατά κρατών-μελών της Ένωσης, τονίζοντας ότι οι απειλές αυτές στρέφονται έναντι όλων και όχι κατά μεμονωμένων κρατών-μελών.

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε την ετοιμότητα της χώρας μας, που πληροί τις προϋποθέσεις της Συνθήκης, για συμμετοχή της στη μόνιμη διαρθρωμένη Ευρωπαϊκή Αμυντική Συνεργασία. Τέλος συμμετείχε σε κοινό γεύμα εργασίας των υπουργών Άμυνας και Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου συζητήθηκε το ζήτημα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας...
kltklma2 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες