Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Πριγιάνκα Τσόπρα: Η σαγηνευτική Ινδή που κάνει τη χώρα της περήφανη

Πριγιάνκα Τσόπρα: Η σαγηνευτική Ινδή που κάνει τη χώρα της περήφανη
Η Πριγιάνκα Τσόπρα (Priyanka Chopra) είναι μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η οποία μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της (και φυσικά την ομορφιά της) έχει κάνει την Ινδία, τη χώρα της, υπερήφανη σε διεθνές επίπεδο.
Kαι σύντομα θα την απολαύσουμε στην κινηματογραφική αναβίωση του Baywatch.

Η Τσόπρα προκάλεσε σεισμό στην παγκόσμια σοουμπίζ όταν αναδείχτηκε «Μις Κόσμος» το 2000, ενώ ασχολείται και με το τραγούδι – έχει τραγουδήσει με μύθους της ποπ όπως οι Pitbull & will. i. am, ενώ έχει αναπτύξει και ακτιβιστική δράση.


Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, την ισότητα όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας, έχει συχνά καταγγείλει τους βιασμούς γυναικών στην πατρίδα της αλλά και τους γάμους ανάμεσα σε παιδιά ή τους γάμους παιδιών με ενηλίκους.
SplashSplashΑνακυρήχθηκε, μάλιστα, από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Το ακτιβιστικό της έργο όμως δεν σταματάει εκεί. Η ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες ενημέρωσης για τον καρκίνο, και από το 2008 συνεργάζεται με τη UNICEF σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών.
Και φυσικά εκτός από όλες αυτές τις ιδιότητές της, η πανέμορφη αυτή γυναίκα είναι και fashion icon, αποσπώντας θετικές κριτικές σε κάθε της εμφάνιση.
Οπως έγινε χθες, όταν εμφανίστηκε στους δρόμους του Λος Αντζελες με ένα ιδιαίτερα σικ αλλά και αποκαλυπτικό φόρεμα.
SplashSplash
SplashSplash
SplashSplash
SplashSplash
SplashSplash



Πηγή: www.thetoc.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες