Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ζευγάρι υιοθετεί 4 παιδιά κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου. Μέχρι που μια μέρα ένα από τα παιδάκια το έσκασε από το σπίτι…

Τον 69χρονο Benito και τη 64χρονη γυναίκα του Carol Gutierrez συνέλαβε η αστυνομία την Τρίτη και μέχρι στιγμής έχουν σχηματισθεί τρεις κατηγορίες παιδικής κακοποίησης εναντίον τους.
Η σύλληψη τους ήρθε τρεις ημέρες αφότου ένα από τα παιδιά τους κατάφερε να αποδράσει από ένα παράθυρο του σπιτιού και να τρέξει σε ένα κοντινό κατάστημα για βοήθεια.
Το αγόρι για την ακρίβεια ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του καταστήματος όμως ο υπάλληλος αποφάσισε να καλέσει τις αρχές λόγω της ηλικίας και της άσχημης κατάστασης που βρισκόταν το παιδί.
Benito

Carol

Η αστυνομία μόλις κατέφθασε στο σπίτι της οικογενείας βρήκε 4 παιδιά ηλικιών από 6 έως 12 να κρατιούνται εκεί σε άθλιες συνθήκες.
Police say the couple kept their four adopted kids, who range in age from six to 12, locked up in separate bedrooms at their home for hours at a time, without access to water, food or the restroom
Τα υιοθετημένα παιδιά βρισκόντουσαν το καθένα κλειδωμένο σε διαφορετικά δωμάτια αποκλεισμένα από το εξωτερικό περιβάλλον. Σύμφωνα με την αστυνομία τα παιδιά ήταν απομονωμένα και δεν είχαν πρόσβαση σε νερό, φαγητό, φως και σε τουαλέτα για περισσότερο από 12 ώρες σε καθημερινή βάση.
Σε κάθε δωμάτιο υπήρχε ένας κουβάς που τα παιδιά χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες υγιεινής τους.
Πηγή:www.dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες