Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Προετοιμασία για ισχυρό αριστερό κόμμα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ

Από Σεπτέμβριο θα αρχίσει μια πιο δυναμική προσπάθεια για συνένωση του κατακερματισμένου χώρου που βρίσκεται πέραν του κυβερνώντος κόμματος
Προετοιμασία για ισχυρό αριστερό κόμμα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ | in.gr

«Ετοιμαστείτε για μεγάλο αριστερό συνασπισμό δυνάμεων κατά και της fake αριστεράς και της δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αυτό τονίζουν τα κόμματα πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που εν αναμονή
ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων προετοιμάζονται για εκλογές. Αλλωστε, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αλέκος Αλαβάνος βρίσκονται πλέον σε κοινή γραμμή θεωρώντας ότι μόνο με συνένωση δυνάμεων θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.
Ή τουλάχιστον να ανακτήσουν τις δυνάμεις του και στις μεθεπόμενες εκλογές να κατακτήσουν ένα σημαντικό ποσοστό που με την απλή αναλογική θα τους δώσει ισχυρή παρουσία στο Κοινοβούλιο.
Οπως λένε μάλιστα από τη Λαϊκή Ενότητα, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει ακόμη πιο ευδιάκριτα η κοινή προσπάθεια με ακόμη πιο δυναμικές παρεμβάσεις κατά της κυβέρνησης του άλλοτε συνοδοιπόρου τους, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον πλέον θεωρούν ξεκάθαρα «προδότη» της αριστεράς ή στην καλύτερη περίπτωση δεν τον θεωρούν καν αριστερό πλέον, αλλά σοσιαλδημοκράτη.
Και τονίζουν με νόημα: «Οποιος άλλος θέλει ας μας ακολουθήσει σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε…».in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες