Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Νίκι Λάουντα...

Ο θρύλος της Formula 1, Niki Lauda, δίνει μία ακόμα μεγάλη μάχη, αυτήν τη φορά για τη ζωή του! Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υποβλήθηκε σε...
εσπευσμένη αλλά ευτυχώς όπως ανακοινώθηκε, επιτυχημένη επέμβαση μεταμόσχευσης πνεύμονα.

Ο Αυστριακός βρισκόταν στην Ίμπιθα της Ισπανίας για διακοπές με την οικογένειά του όταν αρρώστησε, έχοντας πολύ έντονο βήχα. Ταξίδεψε άμεσα με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βιέννη όπου και νοσηλευόταν εδώ και μερικές ημέρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για niki lauda f1

Χωρίς ακόμα να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες, πιθανότητα κάποια λοίμωξη απείλησε τη ζωή του και κρίθηκε απαραίτητο να μπει άμεσα στο χειρουργείο καθώς η κατάστασή του αξιολογήθηκε ως ιδιαιτέρως σοβαρή.

Όλο αυτό, δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/8, όταν και υπήρξε επίσημη ενημέρωση από το Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Λόγω της ευαισθησίας των πνευμόνων, ο Niki Lauda έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα. Αυτή έγινε με επιτυχία από τον επικεφαλής θωρακικής, Walter Klepetko και τον Konrad Hotzenecker. Ζητάμε την κατανόησή σας καθώς η οικογένειά του δεν θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις».

Αποτέλεσμα εικόνας για niki lauda f1

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γνωστοποιήθηκαν λεπτομέρειες, ούτε για τα ακριβή συμπτώματα αλλά ούτε και για την ακριβή φύση του προβλήματος. Αυτονόητο είναι πως μετά από μία τόσο κρίσιμη επέμβαση ο ασθενής βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας & παρακολούθησης. Ωστόσο, το αυστριακό ORF κάνει λόγο για “κρίσιμη κατάσταση”.

Η απουσία του από τους δύο τελευταίους αγώνες είχε γίνει αισθητή, όμως δεν υπήρχε πληροφόρηση για τους λόγους που δεν βρισκόταν στα pits της Mercedes...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες