Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συμφωνα με ημοσκόπηση που διεξήχθη από την Goldstar Pro το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ..........

μάχη των εκλογών για τον Δήμο Πατρέων μαίνεται για τα καλά και απ’ ό,τι δείχνει και η πρόσφατη (τελευταία) δημοσκόπηση πρόκειται τελικά για μονομαχία μεταξύ του νυν δημάρχου (καθαρόαιμου ΚΚΕ) της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Πελετίδη και του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Σύμφωνα λοιπόν με την προαναφερόμενη δημοσκόπηση που διεξήχθη από την
Goldstar Pro το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου εκτός από τους συνήθεις πλέον «πρωταγωνιστές» που είναι οι αναποφάσιστοι καθώς κι αυτοί που προτίθενται να απέχουν της διαδικασίας και αποτελούν το 1/4! περίπου των εκλογέων για το Δήμο Πατρέων , οι δύο προαναφερόμενοι υποψήφιοι είναι αυτοί που προηγούνται σταθερά στην προτίμηση των Πατρινών.
Σε δείγμα 600 ατόμων λοιπόν όπως προαναφέρθηκε πρωταγωνιστούν τα «δεν ξέρω – δεν απαντώ» καθώς και τα «λευκά – δεν ψηφίζω κ .α» σε ποσοστό συνολικά 21,83%.
Με την αντίστοιχη αναγωγή λοιπόν τα αποτελέσματα καταδεικνύουν πρώτον το κ. Πελετίδη με 31,88% δεύτερο τον κ. Νικολόπουλο με το 27,48% .
Ακολουθεί σε απόσταση ασφαλείας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με 14,06% ενώ ο Γιώργος Ρώρος (επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ) βρίσκεται χαμηλά στο 7,47%.
Ακολουθούν Παπαδημάτος με 5,27% , Τζανάκος με 3,08% ενώ κάποιον Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 10,76% .
Για τον δεύτερο γύρο η δημοσκόπηση «δείχνει» δήμαρχο τον Νικολόπουλο με 55,91 % έναντι του Κώστα Πελετίδη 44,08%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες