Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Sky Express: Και καιρός και βλάβη...



Η εταιρία λέει την μισή αλήθεια. Καμία συγγνώμη κι ούτε μια λέξη για το σοκ που υπέστησαν στον αέρα οι δεκάδες επιβάτες της πτήσης για Κεφαλονιά...

Με μια σύντομη ανακοίνωσή της η Sky Express προσπαθεί να ωραιοποιήσει (λόγω των οικονομικών αποζημιώσεων που πιθανόν να ζητηθούν) το σκηνικό τρόμου που χτες το βράδυ εκτυλιχθήκε στον αέρα από το Ελ. Βενιζέλος μέχρι την Εύβοια.

"Ο κυβερνήτης ανέφερε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα αντιπαγετικής προστασίας. Ως εκ τούτου βάσει των πρωτοκόλλων ασφαλείας, ζήτησε άδεια επιστροφής στο αεροδρόμιο Αθηνών, η οποία λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών κατά την προσέγγιση διήρκησε παραπάνω από το συνηθισμενο".

Το "παραπάνω από το συνηθισμένο" κράτησε όπως...
σας ενημέρωσε το nonews, μία ώρα και δέκα λεπτά.

Η Sky Express δεν εξηγεί όμως πώς προέκυψαν ξαφνικά στο Ελ. Βενιζέλος "έντονες καιρικές συνθήκες" αμέσως μετά την απογείωση του αεροσκάφους. Επίσης τι σημαίνει αυτή η βλάβη (σύστημα αντιπαγετικής προστασίας). Και ακόμη γιατί δεν διευκρινίζει επαρκώς την αιτία που το αεροσκάφος αδυνατούσε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να προσεγγίσει το Ελ. Βενιζέλος.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, η Sky Express υπογραμμίζει "η εταιρία μερίμνησε για την άμεση μεταφορά των επιβατών στον τελικό προορισμό με άλλο αεροσκάφος". Αλλά και πάλι κρύβει την αλήθεια. Πόσοι από τους δεκάδες επιβάτες δέχτηκαν να συνεχίσουν με άλλο αεροσκάφος, μετά τα μεσάνυχτα πια και ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο απο τις 4 το απόγευμα και πόσοι μετά το σοκ που υπέστησαν πήραν τις αποσκευές τους και εγκατέληψαν το αερορόμιο.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το ανάλγητο ύφος της εταιρίας που δεν βρίσκει να πει ούτε μια κουβέντα για την αγωνία και τον τρόμο που έζησαν στον αέρα οι επιβάτες. Και βέβαια ούτε μια συγγνώμη...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες