Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η πρόξενος της Τουρκίας-Η σύζυγος μεγαλοεφοπλιστή με τις 8 βαλίτσες και οι...αστυνομικοί που τίμησαν την στολή τους

Αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος φίλη του έξω από το σπίτι της ...
Του Άρη Σπίνου edolio5

Μόνο θετικά σχόλια δημιούργησε   η ενέργεια αστυνομικού σκοπού στο ξενοδοχείο "Coral" της Γλυφάδας, να απαγορεύσει την είσοδο της προξένου της Τουρκίας στο εσωτερικό, ώστε να ενημερωθεί από τους 90 συμπατριώτες της που φιλοξενούνται εκεί, για τις συνθήκες της διαμονής τους.Πρόκειται για το σύνολο των Τούρκων μελών του πληρώματος του πλοίου "Ελ. Βενιζέλος" στο οποίο υπήρξαν 120 κρούσματα του ιού και σύμφωνα με τη διπλωμάτη της γείτονος, είχαν εκφράσει προηγουμένως παράπονα και διαμαρτυρίες.


Ο αστυνομικός φέρεται να της είπε ότι σέβεται τη διπλωματική ιδιότητα της, πλην όμως της κατέστησε σαφές πως πρόκειται για χώρο αυστηρής καραντίνας και πως δεν μπαίνει, ούτε βγαίνει κανείς.


Πρόσθεσε δε, δείχνοντας το πολύ καλό επίπεδο της ενημέρωσης του, πως εάν οι τουρκικές αρχές ήθελαν καλύτερες συνθήκες διαμονής, από τις υψηλού επιπέδου που παρέχει η κυβέρνηση με χρήματα του ελληνικού λαού, να τους επέτρεπαν την αποβίβαση τους στο λιμάνι του Τσεσμέ και να τους έβαζαν σε σουίτες.Δεν ήταν όμως  μόνο ο αστυνομικός του ξενοδοχείου Coral στην Γλυφάδα που κέρδισε την ευαρέσκεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 πριν λίγες μέρες  στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" προέκυψε νέα ένταση με γυναίκα, σύζυγο πασίγνωστου  μεγαλοεφοπλιστή, η οποία επέστρεψε με πτήση μέσω Βρυξελλών από τις ΗΠΑ.


Στην ενημέρωση της από αστυνομικό πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί είναι το τεστ και στη συνέχεια αναγκαστική μεταφορά για 14ημερη καραντίνα σε ξενοδοχείο, η γυναίκα "ξεσπάθωσε" δηλώνοντας κάνοντας χρήση μερικού υβρεολογίου, πως "είστε χούντα" και πως πουθενά αλλού δεν υπάρχουν τέτοιες απαγορεύσεις, καταλήγοντας με το εξής αμίμητο. "Κι εγώ που να βάλω τις 8 βαλίτσες μου;".


Ο αστυνομικός ψύχραιμα τις ανέλυσε τις τρεις επιλογές της.


Η πρώτη να ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες.


Η δεύτερη να πάρει την ίδια πτήση και να επιστρέψει στις ΗΠΑ, όπου θυμίζουμε η πανδημία βρίσκεται πλέον σε εκρηκτικά τρομοκτική έξαρση.


Η τρίτη, να ακολουθηθεί διαδικασία σύλληψης, να μεταφερθεί στο κρατητήριο και να φυσικά να της επιβληθεί το πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Η σύζυγος τους μεγάλου οικονομικού παράγοντα επέλεξε τελικά την πρώτη λύση και παρότι ο άνδρας της κατέβαλε προσπάθεια και άσκηση πιέσεων ν' "απελευθερωθεί", βαλίτσες και η ιδιοκτήτρια τους, μπήκαν σε αναγκαστική καραντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες