Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τριαντάχρονη παρέσυρε 14χρονο αγόρι σπίτι της από το πάρκο

 



Μια μητέρα τριών παιδιών από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας κάλεσε δύο έφηβα αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο στο σπίτι της για να «πιουν νερό» και, στη συνέχεια, ξεμονάχιασε το ένα από αυτά για να κάνουν σ3ξ, παρότι ήταν μόλις 14 ετών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη δίκη, για το

περιστατικό που σημειώθηκε το 2018, η 32χρονη Τέα Βίνσεντ κάλεσε τα δύο αγόρια (το 14χρονο θύμα και τον λίγο μεγαλύτερο φίλο του) στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σ3ξουαλικές πράξεις πάνω του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βίνσεντ, τα παιδιά της οποίας πάνε στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σ3ξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 ετών και όχι 14.

tea-2

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς – οχι το θύμα – τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σ3ξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες