Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΧΑΛΕΠΙ/ Ο στενός διάδρομος 900μ που άνοιξαν οι τζιχαντιστές είναι de facto κομμένος λόγων πυρών και η πολιορκία εν ισχύ …


Syria: Sources Deny Terrorists' Claims about Advances in Southern Aleppo
Πηγές από το πεδίο της μάχης Battlefield αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς των τρομοκρατών για προέλαση στις Ν και ΝΔ περιοχές του Χαλεπίου και υπογράμμισαν ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για να παρακολουθούν και ν΄αποκρούσουν κάθε τρομοκρατική δραστηριότητα.

« Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην κατάσταση στα πεδία των μαχών στο Νότιο Χαλέπι, » τόνισαν οι πηγές. »Επίσης δεν σημειώθηκε έκρηξη από τρομοκράτες σ΄ένα σημαντικό κυβερνητικό κτίριο στην περιοχή al-Aza’at του Χαλεπίου,αυτά είναι φήμες. »
Αναφορές σημείωναν νωρίτερα σήεμρα ότι ρωσικά και συριακά αεροσκάφη και μονάδες πυροβολικού συνεχίζουν να στοχεύουν με σφοδρότητα το μοναδικό στενό πέρασμα  που η Jeish al-Fatah άνοιξε στην al-Ramousiyeh στο Ν Χαλέπι και δεν επέτρεψαν στους τρομοκράτες να το χρησιμοποιήσουν βως δρόμο ανεφοδιασμού μεταφέρουν πηγές από το πεδίο της μάχης σήμερα Τρίτη.
« Ο στενός διάδρομος που εγκατέστησε η Jeish al-Fatah-είναι στην πραγματικότητα άχρηστος.Κανείς δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Επί 24ωρη βάση πυροβολικό και πύραυλοι τον σφυροκοπούν και σφοδροί βομβαρδισμοί των ρωσικών και συριακών μαχητικών δεν  έχουν αφήσει καμιά δυνατότητα στις τρομοκρατικές οργανώσεις να χρησιμοποιήσουν αυτό το πέρασμα για να στείλουν όπλα,πυρομαχικά ή ιατρικό εξοπλισμό στις περιοχές που έλεγχουν στο Χαλέπι, » ανέφεραν οι πηγές.
« Tην ίδια στιγμή ο συριακός στρατός αποκατέστησε την ασφάλεια σε πολλούς δρόμους  πλησίον της πόλης του Χαλεπίου και μετέφερε αρκετά καύσιμα σε βασική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην επαρχία  , »πρόσθεσαν οι πηγές.
Συμπέρασμα η πολιορκία των ανατολικών συνοικιών που κατέχουν οι τρομοκράτες είναι πάντα σε ισχύ αφού ο στενός διάδρομος των 900μ που άνοιξαν είναι de facto κομμένος από τα καταιγιστικά πυρά του στρατού. fars 9/8/16
Το ότι είναι αδύνατη η πρόσβαση και η πολιορκία είναι σε ισχύ αποδεικνύεται κι από τη χθεσινή  πρόταση του συντονιστή ανθρωπιστικής παρέμβασης για Συρία του ΟΗΕ του Yacoub El Hillo, και του τοπικού συντονιστή Kevin Kennedy που κάλεσαν σε « παύση μαχών » γι ανθρωπιστικούς λόγους και πρόσβαση.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες