Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Thestival.gr Κοπέλα δείχνει το στήθος της δημόσια στην παραλία της Θεσσα...

Έδειξε το στήθος της στα ΜΑΤ: Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Έδειξε το στήθος της στα ΜΑΤ: Έδειξε το στήθος της στα ΜΑΤ: Η νεαρή δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο μία γυναίκα κάνοντας τη βόλτα της στη Θεσσαλονίκη, σηκώνει την μπλούζα της και δείχνει το στήθος της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Νεαρή κοπέλα βιντεοσκοπήθηκε από την φίλη της τη στιγμή που σήκωσε της μπλούζα της και έδειξε το στήθος της δημόσια. Αφορμή για την πράξη της στάθηκε η παρουσία μιας διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα. Η νεαρή δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει σχετικά το thestival.gr.

Ρεπορτάζ του Open αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά του lockdown και η γυναίκα περνώντας μπροστά τα ΜΑΤ σήκωσε τη μπλούζα της και επέδειξε το στήθος της.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής μια γυναίκα έβγαλε τα ρούχα και τα παπούτσια της και κυκλοφορούσε γυμνή στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες