Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Υπόθεση των 2 δολοφονιών στην Ζάκυνθο! Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του 39χρονου μπράβου του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού, που φέρεται ως ο εκτελεστής του Ζευγαριού. Παραμένει άφαντος ο ζάμπλουτος πλοιοκτήτης.


Του Άρη Σπίνου edolio5

Την προφυλάκιση του 39χρονου, που κατηγορείται ως ο φυσικός εκτελεστής των δολοφονιών στην Ζάκυνθο  από τους επτά συνολικά συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτής και εισαγγελέας.

Η απολογία του άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 39χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του ΑΤ Ζακύνθου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα. Την δευτέρα το πρωί ξεκινάνε οι απολογίες των υπολοίπων κατηγορουμένων. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εμφανιστεί ο εφοπλιστής Μάρκος Λαιμός για τον οποίο υπάρχει ένταλμα σύλληψης και εμπλέκεται με τον προφυλακισμένο αφού ο 39χρονος ήταν μπράβος του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες