Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ταξίαρχος της ΓΑΔΑ είχε ζητήσει από τον φερόμενο εκτελεστή στην Ζάκυνθο, να πιάσει δουλειά ο γιος του στον εφοπλιστή Μάρκο Λαιμό. Οι περίεργες φιλίες του "Εσκομπάρ" με την "αυλή" του Χρυσοχοΐδη. Κρύβουν τον ανώτατο αξιωματικό για να μην "καρφωθεί" η παρέα των γαλονάδων.


Του Άρη Σπίνου εδωλιο5

Η αποκάλυψη που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ήξεραν. Τις άριστες διασυνδέσεις που είχε ο φερόμενος ως εκτελεστής Ζακύνθου με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε ο δικηγόρος του πέντε μάρτυρες,  θα πιστοποιήσουν ότι δεν ήταν στη Ζάκυνθο στις 9 Ιουνίου 2020, την ημέρα που τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας και έπεσε νεκρή η σύζυγός του, επικαλέστηκε στην απολογία του ο 39χρονος φερόμενος ως φυσικός αυτουργός.

Μεταξύ των μαρτύρων ζητά να κληθεί και εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον οποίο -σύμφωνα με τον κατηγορούμενο- είχαν επικοινωνίες τη συγκεκριμένη μέρα, προκειμένου ο αξιωματικός να δώσει το βιογραφικό του γιου του στον 39χρονο και εκείνος να το δώσει με τη σειρά του στον εφοπλιστή, στον οποίο εργάζεται. Όπως ανέφερε όμως -σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5- στην απολογία του τελικά δεν συναντήθηκε με τον Αξιωματικό, αλλά με τον οδηγό του νωρίς το απόγευμα τής δολοφονίας στην είσοδο τής Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Το ερώτημα είναι απλό. Είναι δυνατόν ο έμπειρος ποινικολόγος έξω από τα δικαστήρια να μιλάει για μια συνάντηση - άλλοθι και την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος στην απολογία του να τον "αδειάζει";. Μήπως τον πίεσε κάποιος να μην αναφέρει το όνομα του Ταξιάρχου; Η ΕΛ.ΑΣ. δεν πρέπει να δημοσιοποιήσει το όνομα του αξιωματικού που έχει παρτίδες με τον φερόμενο δολοφόνο;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες