Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Το κόλπο για τα γεμάτα μπαρ...


Πώς μπαίνουν μέσα οι ανεμβολίαστοι...

Το περασμένο Σάββατο όλα τα κλαμπ στην Πάτρα ήσαν κατάμεστα. Και φυσικά ο καθένας θα αναρωτιόταν πώς είναι δυνατόν να είναι άπαντες εμβολιασμένοι από τη στιγμή μάλιστα που τα ποσοστά εμβολιασμών στην Αχαΐα είναι ιδιαίτερα... χαμηλά, ακόμη και σε αυτή την ηλικία των 18 με 30 ετών.

Την απορία έλυσαν κάποιοι εκ των συμμετεχόντων εκείνη την ημέρα στα πάρτι που διοργανώθηκαν:

«Μόνο εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό πέντε φίλοι. Τους το έστειλα με mail. Και φυσικά ποιος ζητάει στην είσοδο ταυτότητα ώστε να επιβεβαιώσει αν το όνομα του ατόμου που κρατά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι το ίδιο με αυτό της ταυτότητας;».
 
Εκτιμάται πως με αυτό το «κόλπο» εκατοντάδες διασκέδασαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Το γεγονός είχε επισημάνει και ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ). «Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ελεγκτές στην είσοδο. Αναμφισβήτητα θα γίνεται ο έλεγχος, όμως δεν είμαστε ειδικοί στο να διαπιστώσουμε αν τα πιστοποιητικά που φέρει και επιδεικνύει ο πελάτης μας είναι αληθινά» είχε δηλώσει ο συνδικαλιστής Κωνσταντίνος Σακκής!

Ο ΣΚΕΑΝΑ είχε και πρόσφατα προειδοποιήσει στο pelop.gr, για το ότι μπορεί εύκολα κάποιος να ξεγελάσει τον υπάλληλο που βρίσκεται στην είσοδο του μαγαζιού με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να κινδυνεύει με πρόστιμο και προσωρινό λουκέτο, αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί διαπιστώσουν παρουσία ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους όπως σε ένα κλαμπ. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη «καμπάνα» περιλαμβάνει εκτός των άλλων και 7ήμερο «λουκέτο» για το κατάστημα!...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες