Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ τελείωσαν, αλλά νέο ΔΣ δεν υπάρχει!...


Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ του Ασφαλιστικού Ταμείου των ΜΜΕ ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την εκλογική νίκη του ενιαίου ψηφοδελτίου των συνδικαλιστικών δυνάμεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, που εξέλεξε δέκα μέλη για τις δέκα θέσεις του ΔΣ. 

Ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί η... νέα διοίκηση εξαιτίας των προσφυγών που έχουν κατατεθεί και αφορούν κυρίως την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι σύμβουλοι σε αντίπαλο, επίσης ενιαίο, ψηφοδέλτιο εξετάζουν το ενδεχόμενο δικαστικής προσφυγής κατά της διαδικασίας των εκλογών! 

Στο επίκεντρο των προσφυγών που έχουν ήδη κατατεθεί μπήκε η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, κατά την οποία, όπως ισχυρίζονται οι προσφεύγοντες, «δεν διασφαλίστηκε το αδιάβλητο και η μυστικότητα της ψήφου». Στην ένσταση που κατέθεσε ο υποψήφιος Κώστας Ντελέζος σημειώνει τα εξής: 

«Οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι ψηφοφορίας στη διάρκεια των 144 ωρών της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μπορούσαν να διαβιβαστούν από κάποιον ‘‘αδιάφορο’’ ψηφοφόρο σε κάποιον άλλον που, έτσι, ψήφισε για δεύτερη φορά. 

Το γεγονός ότι ο δικαιούχος των ηλεκτρονικών συνδέσμων λάμβανε επιβεβαίωση της ψηφοφορίας (εν γνώσει του) δεν εμπόδιζε τη διπλοψηφία από κάποιον άλλον»...

typologies.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες