Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

αχ αυτος ο Σπινος ολο φωτιες βαζει

Οι ερωμένες και ο "κοντορεβιθούλης" υπουργός! Τα SMS που τον εκθέτουν, η μουσικόφιλη σύζυγος και οι μπελάδες που έρχονται μόλις κοπούν τα "ερωτικά μηνιάτικα".


Του Άρη Σπίνου edolio 5

Άντε πάλι να ασχοληθούμε με τον Λεβέντη υπουργό (όχι λόγο ύψους γιατί αυτό δεν το έχει) και τα καμώματα του που αργά η γρήγορα θα τον εκθέσουν με ήχο και εικόνα. Όσο φροντίζει τις απανταχού ερωμένες του ( η μία, που είναι και παντρεμένη με λογιστή, είναι διορισμένη στην περιφέρεια Αττικής, μια άλλη ως τηλεπαρουσιάστρια) δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αν όμως τελειώσουν τα μπικικίνια και η εξουσία που έχει τι θα γίνει;

Παντρεμένος κορυφαίος υπουργός και ιδιαίτερα άτακτος στην προσωπική του ζωή, που είναι ερωτευμένος με τον φακό και έχει μόνιμο στασίδι σε ενημερωτικές εκπομπές ή δελτία ειδήσεων, το έχει παρακάνει. Μπορεί η μουσικόφιλη σύζυγος να τα ανέχεται όλα λόγο του μηνιάτικου που βρέξει χιονίσει μπαίνει στο σπίτι αλλά το άσμα... να απατάς την σύζυγο είναι συνηθισμένο να απατάς την ερωμένη που το έχει δει γραμμένο, μάλλον θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Εμείς το είπαμε και δεν φέρουμε ευθύνη. Ήδη η διορισμένη στην περιφέρεια Αττικής τον έχει κάνει ρόμπα με τα μηνύματα που του στέλνει και της στέλνει... και τα δείχνει σε όλους για να περηφανεύεται για το κελεπούρι που έχει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες