Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ


"Σαφάρι" σε ιατρεία για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία. Ηδη σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) γιατρών για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Η Υπηρεσία Οικονομικής...
Αστυνομίας και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους – ιατρεία, για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.
Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησαν την τελευταία εβδομάδα, αστυνομικούς φορολογικούς ελέγχους σε ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Πετρούπολη, Κολωνό και Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε δύο (2) περιπτώσεις ιατρείων στην Αθήνα και ειδικότερα:
• Σε ιατρείο δερματολόγου, διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά τη μη έκδοση απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
• Σε ιατρείο παιδοψυχίατρου, ο γιατρός δεν επέδειξε βιβλίο εσόδων - εξόδων και μπλοκ αθεώρητων αποδείξεων.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στις αρμόδιες Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών. Παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες