Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νικολόπουλος εξαναγκάζει τον Στουρνάρα να «δώσει στυγνά» τους «διαπλεκόμενους νταβατζήδες»!

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης
370
Η Τράπεζα της Ελλάδος παρέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (22/9) το πόρισμά της για την Τράπεζα Αττικής στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Συγκεκριμένα, παρεδόθη στον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Σωκράτη Φάμελλο, για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RPNtv.gr σήμερα το πρωί (Παρασκευή 23/9) το μέλος της Εξεταστικής και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, στέλνει αίτημα στον κ. Φάμελο με το οποίο ζητά να μεριμνήσει άμεσα για να αποσταλεί στον διοικητή της ΤτΕ (απ)αίτηση της Επιτροπής για να πράξει ο κ. Στουρνάρας τα δέοντα:
  1. Να στείλει στην Εξεταστική Επιτροπή και στην εισαγγελία πλημ/κων Αθηνών τις εκθέσεις του μηχανισμού χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (SSM) για την τράπεζα Αττικής που αφορά στη χρονική περίοδο 2011 – 2014.
  2. Να αποστείλει τις εκθέσεις του ΤτΕ για όλες τις συστημικές τράπεζες δεδομένου ότι κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας «σημεία και τέρατα»…
  3. Να λάβει γνώση η Εξεταστική Επιτροπή, με αφορμή την παραπομπή των ευρημάτων του SSM, σχετικά  με όλες τις μεγάλες χρηματοδοτήσεις (από 10 έως και 100 εκατ. ευρώ) για την περίοδο 2011 – 2014, καθώς και τις προβλέψεις αλλά και τις εγγυήσεις του από το έτος 2005.
Μάλιστα, οι πληροφορίες του RPNtv.gr λένε ότι τα στοιχεία που ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά να δώσει ο Γιάννης Στουρνάρας είναι απολύτως στοχευμένα σε «αμαρτωλά» δάνεια, τόσο των κομμάτων (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), όσο και των επιχειρηματιώνεκδοτών-νταβατζήδων, που είναι έωλα… 
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννης Στουρνάρας
Ο διοικητής Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιάννης Στουρνάρας, δείχνει να πονοκεφαλιάζει για τα επιπλέον στοιχεία…http://rpntv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες