Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Και οι 4 αναμένεται να καταθέσουν την πρώτη δόση τη Δευτέρα...

Αλαφούζος - Καλογρίτσας - Κυριακού - Μαρινάκης Τα σενάρια για τα χρήματα Καλογρίτσα…

Παρά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για την εταιρία Καλογρίτσα, σχετικά με τα δάνεια της ή το πόθεν έσχες ή την οικονομική της επάρκεια για να καταβάλλει το τίμημα που δεσμεύτηκε για την τηλεοπτική άδεια…
Και τη βασιμότητα των οποίων θα κρίνει η Δικαιοσύνη και οι υπόλοιπες αρμόδιες αρχές… Λέγεται ότι έχει συγκεντρώσει το ποσό της πρώτης δόσης που πρέπει να καταθέσει την προσεχή Δευτέρα για να μη χάσει το δικαίωμα… Αντίστοιχα και οι υπόλοιποι τρεις υπερθεματιστές θα καταβάλλουν κανονικά την πρώτη δόση για το τίμημα που δεσμεύτηκαν στη διάρκεια της δημοπρασίας.

Βεβαίως οι φήμες οργιάζουν στην περίπτωση Καλογρίτσα για τον τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι διασφάλισε το ποσό της πρώτης δόσης… Και ακούγονται από πιθανά έως απίθανα σενάρια, μετά τη στοχοποίηση – δίκαια ή άδικα, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, της εταιρίας. Πάντως ανάμεσα στα σενάρια που ακούγονται το πιο «kinky» υποστηρίζει ότι το ποσό το εξασφάλισε ο υιός Καλογρίτσα από ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια που παρακολουθεί με εξαιρετικό ζήλο και με περίσσευμα χαιρεκακίας την «αντίσταση» αντίπαλης οικογένειας που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια!

Σε όλα αυτά δεν πρέπει όμως κανείς να ξεχνά ότι κάθε ευρώ που μπαίνει στην υπόθεση που λέγεται αδειοδότηση υφίσταται ή θα υποστεί πιο σωστά έλεγχο πόθεν έσχες!

Εν κατακλείδι λοιπόν δεν αναμένονται εκπλήξεις… Χωρίς κανείς ωστόσο – πέρα από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, να μπορεί με απόλυτη βεβαιότητα να το υποστηρίξει...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες