Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ντου στον τελικό του Survivor...

...από οπαδούς του Παναθηναϊκού... 



Εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο άλσος Βεΐκου που φιλοξενείται ο τελικός του Survivor 2, φωνάζοντας συνθήματα κατά του...
Γιάννη Αλαφούζου!

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο άλσος Βεΐκου, λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Survivor 2. Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων με κράνη, επιχείρησαν να κάνουν «ντου» στον χώρο που διεξάγονταν ο τελικός και άρχισαν να εκσφενδονίζουν μπουκάλια, να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα, ενώ κάποιοι εξ' αυτών χτύπησαν και έναν σεκιουριτά!

Η ομάδα των κουκουλοφόρων άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, προτρέποντας τον να πουλήσει τις μετοχές του στην ομάδα του "τριφυλλιού".



Από την επίθεση αυτή προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση που κράτησε αρκετά λεπτά, μέχρι τελικά οι δυνάμεις ασφαλείας του χώρου να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους, που τράπηκαν σε φυγή.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί πια παντού, επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού, αφού ακούγεται να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα το οποίο αναφέρεται σε Αλαφούζο, Μητσοτάκη, Μαρινάκη και Βαρδή Βαρδινογιάννη...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες