Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στον Η. Ζαγοραίο η έρευνα για την πυρκαγιά στο Μάτι...

Στα χέρια και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έχει το βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών περνά η έρευνα για τις φονικές φωτιές στην...
Ανατολική Αττική της 23ης Ιουλίου και από σήμερα αναλαμβάνει την πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση από κοινού με τη συνάδελφό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη.

Η μερική αναβάθμιση της όλης έρευνας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έγινε μετά τις αντιδράσεις τόσο του πολιτικού όσο και του νομικού κόσμου, καθώς έπρεπε εξ αρχής να μην ανατεθεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών. 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος, αν και από την πρώτη στιγμή είχε την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης, αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την Πρωτοδικών Βάρβαρα Γνεσουλη που την χειρίζεται έως τώρα.

Ο κ. Ζαγοραίος έχει βαθμό αντεισαγγελέα Εφετών, γεγονός που πρακτικά σημαίνει η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες