Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Κατερινα-Κωστας

Ενα υπέροχο ξεκατίνιασμα

Μην το χάσετε


Είναι θέμα της οικογένειας του Παύλου Μπακογιάννη να τιμήσει τον άνθρωπό της. Κάθε οικογένεια πρέπει να τιμά τους ανθρώπους της και τα παιδιά τους γονείς τους. Αλλά σ΄αυτή τη χώρα περισσεύουν τα ιδρύματα και τα μουσεία προς τιμή ανάξιων πολιτικών που στην τελική μας οδήγησαν στο σημερινό χάλι. Κρίμα που η οικογένεια Μητσοτάκη περίμενε να περάσουν τόσα χρόνια για να τιμήσει τη μνήμη του με ένα μουσείο. Τώρα γιατί θα πρέπει αυτό το μουσείο να γίνει με λεφτά του ΕΣΠΑ αυτό είναι το θέμα του ξεκατινιάσματος του φέρελπι Κώστα Μπακογιάννη και της Κατερίνας Ακριβοπούλου.
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο. Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει..και η Δέσποινα Τσαντέ»
Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε με την ψυχραιμία και τον πολιτισμό που χαρακτήριζε την απάντηση Τσίπρα στην Τσικρίκα.
«Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου. ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω… όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι», έγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

 kjourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

απο 11-01-09

Συνεργάτες